<<Prev Next>>
Wilrijk
Wilrijk

ANAC Carwash Interieur + Poetsbaan

Zo werkt het!

Bij ontvangst in de wasstraat in Wilrijk bepaalt u of u uw auto van binnen schoon gemaakt wilt hebben. Interieur + Poetsbaan is alleen mogelijk in combinatie met een wasprogramma. Hiervoor hebben we een schitterende combideal inclusief Polish + Velgen Intensief. Voor deze combideal betaalt u € 25,- en met de Prepaid waspas slechts € 22,-. Da's pas voordeel!

Na de wasstraat rijdt u om het gebouw naar de entree van de interieurbaan. Bij de ingang staat een medewerker te wachten. Deze begeleidt u de langzaam lopende band op. Dan haalt u de sleutels uit uw auto en stapt uit. Naast het perron waarvandaan u het schoonmaakproces van nabij kunt volgen onder het genot van een gratis vers gezet kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

Na het uitstappen gaan ANAC-medewerkers meteen aan de slag . Alle deuren gaan open en de auto wordt aan beide zijden onderhanden genomen. Eerst gaan de matten er uit, die door een klop- en zuigmachine worden gehaald. Daarna wordt de auto van voor naar achteren, inclusief kofferruimte, zorgvuldig uitgezogen. Let op! Voor onze Interieur + Poetsbaan hoeft u geen afspraak te maken.

Bijna tegelijkertijd is een ANAC-medewerker begonnen met het schoonmaken van alle ramen aan de binnenzijde. Ook dashboard en middenconsole worden met een vochtige doek afgenomen. De binnenzijde van dorpels en deurstijlen worden eveneens gereinigd. Aan het eind van de rit wordt er, als u dat wilt, een luchtverfrisser ingespoten.

Er vindt een laatste check plaats en u stapt weer in. Nu komt u in het laatste gedeelte van het proces terecht. De laatste druppels worden van de buitenkant van uw auto gehaald en er wordt met een spuitpistool wax over de lak gespoten. Hierna volgt het poetsgedeelte. De wax wordt met een machine uitgewreven om de lak een optimale bescherming en een prachtige glans te geven. Hierna is de behandeling klaar.

Van begin tot eind duurt het binnen reinigen en poetsen op de ANAC interieurbaan twaalf minuten. Zeven ANAC-medewerkers zijn dan zorgvuldig met de auto in de weer geweest.